070-3272329 info@hondenschoollucky.nl

Testimonial

Nieuws

Testimonial

Posted By Rob en Frans vd Heuvel

“Mijn partner krijgt de ptss-Hondentraining van de jongens van Lucky. Hun aanpak geeft mijn vriend een groot gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ze hebben een rustige en degelijke aanpak, met gevoel voor humor. Ze zijn proactief, komen ook tussen de trainingen door met tips en staan altijd klaar voor hulp en advies als er moeilijke momenten zijn. Ze zijn een rots in de branding. Als we nu na 3 maanden terugkijken is het ongelofelijk wat een resultaat we al hebben bereikt en hoe goed mijn vriend en zijn hond op elkaar zijn ingespeeld. Ik kan zonder overdrijven zeggen dat Rob en Frans het verschil maken.”

img_6700

 

Comments are closed.

Wilt u meteen inschrijven voor een van onze trainingen? Klik hier

Copyright 2017 Hondenschool Lucky | Design: Moja Moja webdesign