070-3272329 info@hondenschoollucky.nl

Estella officieel een hulphond!

Hondenschool Lucky Nieuws Estella officieel een hulphond!

Nieuws

Estella officieel een hulphond!

Posted By Rob en Frans vd Heuvel

Gisteren was het zover; Estella is nu officieel een hulphond. Na iets minder dan een jaar intensief trainen, naar de wensen van de eigenaar (en geloof ons, dat was niet altijd makkelijk). Wij zijn supertrots dat we onze eerste hulphond hebben ‘afgeleverd’ en wensen de eigenaar en Estella enorm veel geluk samen en het leven een stuk dragelijker zal zijn. Hulphondenschool ‘De Click’ heeft het examen afgenomen.

Wij danken de eigenaar enorm voor het vertrouwen in ons, we waren ook niet altijd echt makkelijk met huiswerk geven maar het uiteindelijke resultaat geldt. We zullen jullie missen, de wekelijkse trainingen en praatjes, met een lach en een traan maar wat is Estella een geweldige hond! Van asielhond in Spanje naar een geweldige hulphond in Nederland.

Lieve eigenaar, geef die ‘toverheks’ nogmaals een enorme knuffel van ons!

 

Comments are closed.

Wilt u meteen inschrijven voor een van onze trainingen? Klik hier

Copyright 2017 Hondenschool Lucky | Design: Moja Moja webdesign