Gehoorzaamheid I


by Hondenschool Lucky

Deze training is bedoeld voor honden vanaf 4 maanden. Het volgen, zitten, liggen, het terugkomen, 1 minuut zit en wachten en 1 minuut af en blijf, moeten de honden feilloos kunnen op het examen.

Ook op deze training wordt heel veel wat met honden te maken heeft behandeld. Zo komt ook verzorging aan bod, omgang met andere mensen / dieren, voeding, wat te doen als de hond aangevallen wordt, het spelen, noem maar op. De theorie wordt verweven in de praktijklessen, zodat we meteen voorbeelden kunnen laten zien.

Wij vinden het heel belangrijk dat u een hechte band met uw hond opbouwt. Hier zal dan ook erg veel aandacht aan besteed worden, zodat er een prachtige band, vriendschap en relatie baas/hond ontstaat.

Kinderen mogen met de hond deelnemen, mits zij 12 jaar zijn of ouder en onder begeleiding van ouders of verzorgers, tenzij de instructeurs het afraden, om welke reden dan ook.

Natuurlijk wordt ook deze training op humoristische wijze gegeven.

De training wordt elke maandag en vrijdagavond gegeven (dus twee maal per week) van 19.15 – 20.00 uur. Houd ook met deze training rekening met het eventueel uitlopen van de lessen.

De training bestaat uit 11 lessen en de 12e is het examen.
Duur: 6 weken.
Kosten Gehoorzaamheidstraining I: € 140,-

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.


070 3272329
info@hondenschoollucky.nl