070-3272329 info@hondenschoollucky.nl

Hulphondentraining

Hondenschool Lucky Hulphondentraining

Hulphondentraining

Posted By ZdminZZZ

Hulphondentraining voor mensen met PTSS, autisme of een andere psychische aandoening.

Allereerst komen wij bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond en kijken we hoe de binding is tussen het baasje en de hond en kijken wij of uw hond hiervoor geschikt is. Niet elke hond kan een hulphond worden natuurlijk.
Mocht uw hond hiervoor wel geschikt zijn dan nemen wij de mogelijkheden met u door. Onder andere wat u de hond aangeleerd wilt hebben voor uw specifieke aandoening. Er bestaan geen algemene regels bij ons wat een hulphond moet kunnen, het is maatwerk en ieder persoon is anders. Te denken valt aan bijvoorbeeld:

  • Het blocken van personen die voor u te dichtbij komen
  • Het huis doorzoeken op onbekende personen
  • De hond aanleren u uit een angstige of verdrietige bui te halen enz.

Afhankelijk wat u van de hond verlangt staat een training bij ons gemiddeld zes maanden voor. Pas als U tevreden bent over het resultaat, zijn wij ook tevreden. Wij trainen samen met u de hond via het clickersysteem. Wij leren u hiermee omgaan. Deze methode is perfect voor het trainen van een hulphond. Buiten de trainingsdagen dient u wel zelf te oefenen. Tevens maken wij met u een groeps-what’sapp aan. Hiermee kunt u ook buiten de trainingsdagen met ons contact opnemen als u met vragen zit. U hoeft dan niet met uw vraag te wachten totdat de volgende training pas begint. Dus op de dag en in de avonduren staan wij dan voor u paraat!

Wij hebben vier teams op dit moment. (een team is het baasje plus de hond) en gaan bijna op voor de accreditatie.
Dus kunnen wij op dit moment nog geen pasje aan u geven wat de verboden van honden in bepaalde winkels en overheidsgebouwen opgeheven worden.

Veel mensen krijgen ‘nee’ op het rekest. Soms vindt de zorgverzekeraar het ‘niet erg genoeg’ of bestaat er geen algemeen potje voor. Daar zit u dan, met de gebakken peren… Voor u is het wel erg genoeg en zou u enorm geholpen kunnen worden door een hulphond. Wij vinden dat hulphonden voor iedereen toegankelijk moet worden. Daarom zijn wij dan ook zes maal goedkoper dan de meeste  hulphondenscholen.

Bent u geintresseerd? Neem dan vooral contact met ons op!

Wilt u meteen inschrijven voor een van onze trainingen? Klik hier

Copyright 2017 Hondenschool Lucky | Design: Moja Moja webdesign