Puppycursus


by Hondenschool Lucky

Een cursus voor pups van elk ras of niet ras, vanaf 7 weken tot en met 6 maanden. In deze cursus leren wij u zo goed mogelijk met de pup omgaan, op een speelse manier!

De basis commando’s worden aangeleerd: netjes lopen aan de lijn, zitten, liggen en terugkomen, welke tevens ook de exameneisen zijn. Dit zijn geen trucjes die geleerd worden, maar het is functioneel voor het verdere leven van de hond.

Alles wat met pups te maken heeft, wordt in deze cursus behandeld. Zo komt ook verzorging aan bod, het betasten van de pup, omgang met andere mensen / dieren, voeding, zindelijkheidstraining, het spelen met de pup, noem maar op. De theorie wordt verweven in de praktijklessen.

Wij vinden het heel belangrijk dat u een hechte band met uw pup opbouwt. Hier zal dan ook erg veel aandacht aan besteed worden, zodat er een prachtige vriendschap en relatie baas/hond ontstaat. Kinderen mogen met de pup lopen, mits onder begeleiding van ouders of verzorgers. De lessen zijn ontspannen en erg leerzaam. En uiteraard wordt er les gegeven met veel humor, zoals men van ons gewend is.

De cursus wordt elke woensdagavond gegeven. Eén cursus van 19.15 – 19.45 uur en één cursus van 19.45 – 20.15 uur. Houd rekening met het uitlopen van de lessen. U wordt ingedeeld in één van de cursussen, u heeft dus geen keuze in de tijden. Het is belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met de puppycursus. Mocht het voorkomen dat u nog even moet wachten voordat uw eigen cursus begint, bent u van harte welkom om deze tijd te overbruggen, op één van de cursussen die al bezig zijn.

U hoeft bij ons niet te wachten tot uw pup volledig ingeënt is. U mist dan namelijk belangrijke leerprocessen, aangezien de pups met 12 of 13 weken de laatste enting krijgt. Wij trainen al sinds 1991 pups vanaf 7 weken en er is er nog niet één ziek geworden, door de klasgenootjes. De pup bezit namelijk nog voldoende antistoffen uit de moedermelk. Bovendien werden wij als kinderen ook niet binnengehouden totdat wij volledig ingeënt waren?

De cursus bestaat uit 9 lessen en de 10e is het examen.
Duur: 10 weken.
Kosten puppy cursus: €130,-

Een overzicht van de actuele trainingsdata.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.


070 3272329
info@hondenschoollucky.nl