070-3272329 info@hondenschoollucky.nl

Testimonials

Hondenschool Lucky Testimonials

Testimonials

Posted By Rob en Frans vd Heuvel

Ik heb 6 jaar bouviers herplaatst voor bouviervereniging Boe4 en kwam zo in contact met Frans en Rob, die altijd belangeloos de baasjes en boefjes hebben geholpen om, hetzij thuis te kunnen blijven door hun adviezen en hulp, hetzij de adoptanten te helpen om eventuele problemen met hun boefjes op te lossen.
Het zijn echte TOPPERS en niets is ze teveel. Duizendmaal dank nogmaals voor al jullie hulp <3 <3.


 

 

Dit zijn mensen die echt alles voor de honden willen doen, en tegelijkertijd ook voor het baasje. Ook zijn zij heel onbaatzuchtig. Toen ik mij erg zorgen maakte en advies nodig had van specialisten, belde ik naar Hondenschool Lucky. Er werd direct goed geluisterd en geadviseerd, terwijl ik een onbekende was. Heel vriendelijk en rustig. Ook mocht ik direct langs komen. Ik ben een paar keer snel teruggebeld en heel sympathiek te woord gestaan. Een geweldige ervaring met deze twee mensen!

 


 

 

11 jaar geleden met onze lab Dirk puppycursus en vervolgcursus gedaan , erg te spreken over de aanpak . Dus binnenkort met onze nieuwe pup gaan we weer op cursus ,?


 

 

Samen met mijn vriend en hond afgelopen maandag een les gehoorzaamheid gevolgd. Onze hond (kruising Mechelse herder van 10 jaar oud) is in het verleden meerdere keren aangevallen, dit uitte zich in agressief gedrag naar andere honden. Dankzij hun hulp zijn wij meteen gaan oefenen en zagen al meteen verschil, ik ben hun zo dankbaar! Echt een top hondenschool! Ik kom zeker terug!


 

 

Jammer dat jullie zo’n eind van ons vandaan zitten, maar we zijn erg blij met jullie tips & trucs! Super dat jullie zo meedenken en willen helpen! Als alle bedrijven zulke service zouden hebben, woonden we in een superfijne wereld 😉 Bedankt!


 

 

Via buren kwamen we in contact (2015) met Rob en Frans om onze Caramel (een Basset Fauve de Bretagne) de puppycursus te laten volgen. Via hun toenmalige website werden we al aangestoken door hun enthousiasme! De eerste kennismakingsavond was net zo als het enthousiast! De manier waarop zij de honden en hun baasjes begeleiden werkt aanstekelijk. Als cursusleiders voelen zij elkaar haarfijn aan en leren jou hoe de hond op verschillende zaken reageert. Iedere hond is bij hen welkom.
Na het afronden van de puppycursus hebben we het vervolg gedaan. Ook daar hebben zowel wij als Caramel veel van Frans en Rob geleerd.
Iedereen die wij spreken die met hun hond bij Frans en Rob zijn geweest hebben allemaal dezelfde ervaringen.
Wat ze ook “siert” is dat ze altijd met raad en daad klaarstaan, wanneer we via de mail een vraag stellen!
Een echte aanrader, we wonen nu een eind verder weg maar als het nodig zou zijn hebben wij een langere reistijd er absoluut voor over.

Ben en Franca Wijnvoord en een poot van Caramel


 

 

De 2 ervaren mannen van Hondenschool Lucky (Rob en Frans) zijn gepassioneerde hondenliefhebbers die met veel plezier hun kennis over willen dragen aan hond en vooral baas!
Zij doen dat met de nodige humor, geduld en begrip voor het feit dat niet altijd alles bij elke hond lukt.
wij ( Lara ,de Duitse Staande en ik) hebben met plezier aan de cursussen meegedaan.

Jan Fraterman.


 

 

Wij (André en Skip) als trainingskoppel hebben met veel plezier de gehoorzaamheidstraining 2 afgerond.
Frans en Rob zijn kundig in de begeleiding. Zij kennen alle honden bij naam en dat geeft een persoonlijke benadering.
Er is altijd ruimte voor vragen. Het zijn ervaren trainers, dat kun je merken als een van de honden zich om een of andere reden niet op zijn of haar gemak voelt. Met zorgvuldige correcties, zonder stemverheffing, maar met non verbale overwicht weten zij de hond te corrigeren. Hoe zij dit doen, helpt ons enorm om goed om te gaan met de hond. Het was best wel hard trainen om alle opdrachten
goed uit te voeren. Voor het examen bijvoorbeeld moest de hond gaan zitten met de riem op de grond, vervolgens loopt het baasje weg en uit zicht. Het is dan de bedoeling dat de hond gewoon lekker blijft zitten wachten, totdat het baasje terugkomt.
Geduld en tijd maken dat we altijd vooruitgang boekte, en dat werd ook gesignaleerd door de trainers Rob en Frans, dat werkt motiverend om door te gaan.
Als het even niet lukte, dan volgde goede adviezen om in de komende week wel resultaat te boeken. Kortom fijne trainers, die hun vak verstaan en een enorme ervaring met honden hebben.
Het hondenhart op de goede plek zeg maar. Bij hondenschool Lucky ontwikkeld zich een goed opgevoede Puppy!


 

In de afgelopen 25 jaar meerdere cursussen gevolgd bij hondenschool lucky.
Begonnen als 7 jarig meisje met onze goldenretriever Lady, alle cursussen gevolgd!
Met onze huidige hond Semmy ook cursussen gevolgd, zelfs ons 7 jarige zoon deed de gehoorzaamheid 1 met Semmy.
Ook een huisbezoek gehad ivm blaffen.

Frans en Rob zijn erg kundig, geven les met humor en met enorm veel liefde voor de hond (groot klein dik dun niks is te gek!)

Super tevreden, beveel hondenschool lucky aan iedereen aan!

Laura Veldhuis


 

“Door hele goede tips van Frans en Rob van Hondenschool Lucky is het gelukt om mijn hond aan te leren om suiker te brengen tijdens een flauwte aanval zodat ik niet flauw zal vallen.
Mocht dit toch gebeuren dan likt Spike mij wakker en blijft naast mij liggen totdat ik zeg dat het goed is.
Dit geeft mij een veilig gevoel waardoor ik na zo’n aanval me een stuk rustiger voel en de aanval veel sneller weggaat.
Zij zijn toppers, zonder hen was me dit allemaal niet gelukt.”


 

“Mijn partner krijgt de ptss-Hondentraining van de jongens van Lucky. Hun aanpak geeft mijn vriend een groot gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ze hebben een rustige en degelijke aanpak, met gevoel voor humor. Ze zijn proactief, komen ook tussen de trainingen door met tips en staan altijd klaar voor hulp en advies als er moeilijke momenten zijn. Ze zijn een rots in de branding. Als we nu na 3 maanden terugkijken is het ongelofelijk wat een resultaat we al hebben bereikt en hoe goed mijn vriend en zijn hond op elkaar zijn ingespeeld. Ik kan zonder overdrijven zeggen dat Rob en Frans het verschil maken.”


 

 

 

Wilt u meteen inschrijven voor een van onze trainingen? Klik hier

Copyright 2017 Hondenschool Lucky | Design: Moja Moja webdesign